Tilbake til alle arrangementer

En midtsommernattsdrøm - Brottet Amfi - Hvaler



2017 sesongen gjester Anders Hatlo Brottet i rollen som en de klumsete håndtverkerne som skal opptre i hertugens bryllup. Vi er meget glade for å ha fått med Anders i denne sentrale rollen.  Med sin erfaring, timing og mimikk fra lystspill, farser, komedier og musikaler har vi stor tro på at han vil tilføre både rollen og stykket enda en dimensjon.  Han er stadig i vinden som forteller på Fire stjerners middag og pendlet i 2016 blant annet mellom Oslo og Stockholm i henholdsvis "Den Glade Enke" og "Charlies Tante". Og nå er han altså klar for sommeren på Hvaler !
 
 HANDLINGEN
 
 
Fredag 14. juli er det klart for nypremiere på Shakespeares musikalkomedie "En Midtsommer Natts Drøm". Dette er en utviklet versjon av stykket som hadde urpremiere i 2013 i Brottet.  Hans-P. Thøgersen har gjendiktet stykket for lokale forhold, inneholdende 15 nye sangtekster tonesatt av Svein Gundersen. Regi ved Ole-Hermann Gudim Lundberg. 
 
Rammen for historien er en gjeng med stenhoggere som skal opptre i hertugens bryllup som amatørskuespillere. På øvelse ute i skogen blir en av stenhoggerne (Hatlo) forhekset til et esel og starter sin romanse med alvedronningen Titania.  Alvekongen Oberon og hans tjener Puck forsøker å holde i trådene mens de også må holde styr på fire ungdommer som ikke klarer å bestemme seg for hvem som er forelsket i hvem. Det hele kulminerer i teaterforestillingen i hertugens bryllup, fremført av de nokså uøvede stenhoggerne i rollene.
 
Her får du humoristiske spillescener, vakre og stemningsfulle ballader og intriger så det holder...
 
Om ikke lenge slippes også den øvrige rollelisten
 
 
 

 ARENAEN
 Utendørsarenaen Brottet Amfi ble åpnet i 2005 og siden den gang har over 50.000 besøkende gjestet arenaen. Den rommer 500 publikummere. Den ligger på Spjærøy Hvaler. I tilknytning til arenaen er det kiosk/servering av øl, vin, mineralvann og enkel mat (pølse, vaffel). Parkering er skiltet fra riksveien. Det er 10 minutter å gå fra parkeringsplassen.  Det finnes egne P-plasser for bevegelseshemmede.Det er fullt mulig å betale med kort i arenaen.


Spilledatoer og tidspunkt