Back to All Events

Salmefestivalen 2017 - Solbukta


Vi satser på et festival alternativ for hele familien og i rusfritt miljø. Solbukta eies av Norsk Luthersk Misjonssamband og er et kristent senter for overnatting, kultur, opplevelser og konferanse. Men stedet er for ALLE! 

SolbuktaSommer! Salmefestivalen er mye mer enn salmer. Få med deg 9 fantastiske konserter på 4 dager. Opplev både sommertoner, lovsang, gospel og salmer til både lunsj, middag og til kvelds:-) Vi får besøk av Rune Larsen m/band, Østfolds tenor-duo, sammen igjen på scenen; Bjørnar Spydevold og Morten Gjerløw Larsen m/ Kari Stokke v/ tangentene, Elisabeth Ødegård Widmer (kjent fra Mgp og Oslo Gospel Choir), "Min Salmebok" m/ Renate Gjerløw Larsen & band, Emeline & Sunniva (for barn/småbarnsfamilier), Ungdommens Salmefestival og mye mer! Festivalkro, lek & morro, strandliv....alt i et rusfritt miljø!

Vi har gode parkeringsmuligheter, mulighet for overnatting og god mat.
Kjøp deg festivalpass nå! (Barn u/ 13 år: gratis!) Velkommen til Salmefestivalen!