Back to All Events

Night Sea Journey på FMV

Østfold kulturutvikling inviterer til en poetisk sirkusvandring i måneskinn der historiene møter havet.

Her kan du kjøpe billetter til vandringen på Fredrikstad Mekaniske Verksted lørdag 16. september og søndag 17. september. Billetter til premieren på Kulturnatt 15.september er gratis, men må hentes i luka på Fredrikstad kino. Billettene kan også reserveres ved å ringe Fredrikstad Kino, telefon 69 30 60 90 og hentes på kinoen innen 3 dager fra de bestilles. Det er kun 200 billetter tilgjengelig til hver vandring – så vær rask!

NB! Husk at gratisbillettene til Kulturnatt 15. september ikke kan lastes ned her.

En poetisk sirkusvandring i måneskinn der historiene møter havet.

Bli med på en unik og spektakulær opplevelse på det som tidligere var Fredrikstad Mekaniske Verksted. Vi feirer Fredrikstads 450-års-jubileum med en vandring gjennom industrielle ruiner som forvandles til et mytologisk landskap med sirkusartister i verdensklasse, live musikk, og kunst-installasjoner. Verdenskjente Cirkus Cirkör, nysirkuskompaniet fra Fredrikstad; Det lille mekaniske loppesirkuset, samt masterstudenter fra scenografi-linja ved Høgskolen i Østfolds Akademi for scenekunst, har skreddersydd en kunstvandring utenom det vanlige.

I løpet av timene vandringen varer opplever du en serie korte fortellinger. Du beveger deg på det avstengte FMV-området, som nå er gjort om til en eventyrbok av fargerike karaktermøter og underlige situasjoner.

Med:

Østfold kulturutvikling

Cirkus Cirkör

Det lille mekaniske loppesirkuset

Høgskolen i Østfold, Akademi for scenekunst

I samarbeid med Fredrikstad 450 år