Back to All Events

Det hendte i den gamle by - Kommandanthagen

Om Byoperetten «Det hendte i den Gamle By»

Det er ikke mange byer som har sin egen operette. Fredrikstads byoperette har blitt sett av over 60 000 tilskuere på de oppsetningene som har vært siden premieren i 1932.  Neste års produksjon vil sannsynligvis bli en av de største kultursatsingene i Østfold i 2017, og det i seg selv gir Fredrikstad grunn til å være stolte over både operetten og publikummet som ønsker forestillingen velkommen gang etter gang.

Vi sikter mot en spesiell oppsetning som selvfølgelig vil skje i de fantastiske omgivelsene som Gamlebyen byr på. Vi vil satse sterkt på profesjonelle krefter, både på og bak scenen, og vi mener å kunne tilby svært høy kvalitet på forestillingen. 

I september vil det være klart for forestilling, og vi håper du vil hygge deg! Vi vil gjøre vårt for at operettesangene igjen skal lyde over brosteinene i Gamlebyen, og håper og tror på en fantastisk stemning mens løvet sakte drysser og livet leves om igjen i natten...

 

Velkommen til Byoperette i september 2017!