Tilbake til alle arrangementer

Sløtface - Gamlebyen Kulturhus

ID 18 år | Dørene åpner kl 20.00 | Konsertstart kl 22.00

Sløtface er virkelig ikke redde for å skille seg ut i en verden full av popmusikk. Det har bragt dem til en posisjon hvor de blir sett på som en av de mest spennende internasjonale artistene i 2017 med stor oppmerksomhet fra globale medier som The Fader KCRW, KEXP, triple j, BBC, NME, The Guardian, Huffington Post, CNN, Nylon, Interview Mag, DIY Magazine, Noisey, Kerrang!, Rocksound og mange flere.

De har det siste året fått 5000+ radiospillinger internasjonalt og kan skryte av spins hos blant annet BBC Radio 1 og 3 A-listinger på TrippelJ (Australias svar på P3). På tross av å ikke ha utgitt album ennå turnerte de på tvers av både Europa og USA i 2016 og gjorde stor suksess under bransjefestivalen i Austin SXSW i år hvor flere magasiner kåret bandet fra Stavanger til noe av det beste som skjedde under hele festivalen. Også bransjefestivalen The Great Escape annonserte bandet som en av de 10 viktigste artistene å få med seg i år. 

Samtidig har bandet, som består av vokalist av Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommis Halvard Skeie Wiencke bemerket seg godt her hjemme ved å ha spilt på flere av Norges største festivaler (Øya, Pstereo, Slottsfjell) og sluppet flere EPer med listinger på blant annet P3 og P13.

 

Tidligere arrangement: 9. februar
Trad Session: Sudan Dudan - Kafèscenen, St.Croix