Fredrikstad og Hvaler er på mange måter den perfekte destinasjon for kurs og konferanse. De to kommunene har en fantastisk beliggenhet ved Ytre Oslofjord og Skagerrak, bare halvannen times reise tid fra Oslo sentrum. I tillegg er byer og steder i Oslofjordregionen med 2 millioner mennesker innen en rekkevidde på 2 timers reisetid. Området ligger i den sørvestligste delen av Østfold fylke, og har svært gode kommunikasjons- og transportmuligeter.

 
 

Begge kommuner har mye til felles når det gjelder kystnatur og skjærgård, men unntatt det, så er det store kontraster mellom Fredrikstad og Hvaler. Fredrikstad har det urbane bylivet med klassiske hoteller og utstillingshaller til kurs- og konferansevirksomhet. På Hvaler er det landlige forhold med rustikke og små kystsamfunn, og helt andre typer fasiliteter for kurs og konferanse, men spennende og eksotisk i form av gjestgiveri, hytter, låver, sjøbuer, og fyrstasjoner.

 

FREDRIKSTAD

HVALER

Norges hyggeligste by - Fredrikstad, ligger bare en kort kjøretur unna Hvaler, Er dine deltakere avhengig av å kjenne urbane pulsrytmer på kveldstid, eller kjenne naturen på Hvaler i små doser, men være innkvartert i klassisk bymiljø så ordner vi gjerne opplevelser for ditt team i byen med Nord-Europas best bevarte festningsby, og et herlig uteliv året rundt!

Booking / Les mer

Beliggenheten til Hvalerøyene er fantastisk, og få, om i det hele tatt noen andre skjærgårder kan by på et så unikt og vakkert arkipelago som Hvaler. Som et Guds kyss ligger øyparadiset Hvaler i Norges sydøstligste havområde - bare halvannen time unna Oslo, og tro oss - få steder ligger så nære hovedstaden og samtidig føles så fjernt i fra.

Booking / Les mer →