Urban shopping  i Fredrikstad

 

Shopping i plankebyen

Fredrikstad er Østfolds største by og som landets 6. største by mangler det naturlig nok ikke på utvalget butikker, kafeer og restauranter. Her finner du alt du også finner i de europeiske storbyene. Byen ligger også i nærheten av de store hytte- og ferieområdene langs Fredrikstadkysten og Hvaler-øyene.Fredrikstad sentrum byr på et rikt utvalg av forretninger, alt du forventer å finne i et velutviklet handelssentrum.

 
 

Det finnes et flust av små butikker man bør få med seg. Byen byr på alt fra små spesialbutikker, kjedebutikker og motebutikker. Fredrikstads mange sko- og klesbutikker gir deg mye å velge i, enten du foretrekker billig brukt eller internasjonale motemerker.  

 

På skojakt i Fredrikstad

Folk langsveisfra reiser gjerne til Fredrikstad for å kjøpe sko.Det er nemlig et rikt antall skobutikker her, kjeder som uavhengige. På Østfoldhallene er det 7 spennende skobutikker og som mange  som har spesialisert seg på damesko. Du finner komfortable, pene og lekre sko av høy kvalitet her. 

 

 

Svart belte i shopping?

ØSTFOLDHALLENE tiltrekker seg kjøpelystne fra hele Nedre Glommaregionen. Østfoldhallene ligger midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad, og er det største kjøpesenteret i Østfold. ØSTFOLDHALLENE har et stort utvalg i alt fra klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg.

 
 

Mye av suksessen til Østfoldhallene skyldes at man shopper i et roligere tempo her. Det er ikke så heseblesende og trafikkert med folk som det ofte blir på et kjøpesenter i sentrumsgater. Bilen parkerer du helt gratis.

 

 

Shopping i Gamlebyen

Gamlebyen i Fredrikstad byr på mange fine opplevelser, blant annet shopping i de mange nisjebutikkene her. Gamlebyen er fri for kjedebutikker. I de smale gatene finner du hyggelige spisesteder og spennende butikker. Butikker som du garantert ikke finner på et kjøpesenter. Hos ”Du og jeg Pappa” (på Facebook under samme navn) finner du en 50-talls butikk som har en gjennomført retrostil. Butikken er stappfull med kule ting, og må være den ultimate gavebutikk.

 
 

Her finner du old school lekebiler, skilt, kopper, leker, bokser og t-skjorter. Ved inngangen får du en varm velkomst av eier Anne-Louise Daae. Hun møter kundene med et smil, og en super kundeservice. Selv har hun drevet opp til flere butikker i Gamlebyen i flere år, så om det er noe du lurer på, er det bare å spørre.