Opplevelser  -  Lek og velvære


Skvulpende bølger, boblebad, utfordringer i klatrevegg, stup fra 5 meteren, tøffe sklier, stille badstue og ikke
minst; 32 grader i luften og deilig badevann hver dag. Østfoldbadet er stedet hele året.

For hele familien

Uansett vær ute kan Østfoldbadet – midt i Askim sentrum – lokke med fasiliteter og hyggelige omgivelser hver dag; solbading ute, fem bassenger inne og massasjebad på taket uansett vær. Hele familien fra de minste babyer til oldeforeldre finner seg til rette i bassengene og det trivelige badelandet. Gjør et avbrekk i ferien. Ta med hele familien og venner, og finn adspredelse, gode opplevelser og glede ved lek og mosjon i Askim.

Noe av alt det fine Østfoldbadet byr på

 

\ Plaskebasseng for småbarn
\ Bølgebasseng
\ Artig strømkanal
\ Klatrevegg
\ Stup fra 1 m, 3 m og 5 m
\ 25 m svømmebasseng
\ Tre tøffe vannrutsjebaner
\ Terapibasseng med 34 0C
\ Heis for funksjonshemmede
\ Garderober tilrettelagt for funksjonshemmede
\ Tre badstuer
\ Boblebad
\ Massasjebad ute på takterrassen
\ Kaldstamp – vann rett fra Glomma
\ Solbading på plenen
\ Stor kafeteria
\ Stort utvalg av badetøy i butikken

 

 

Det nye treningssenteret Friskhetssenteret

I tillegg til selve badeanlegget så ligger det nye treningssenteret Friskhetssenteret i samme byggkompleks. Denne delen av Østfoldbadet sto ferdig i 2013. 

Østfoldbadet friskhetssenter omfatter tilgang til varmtvannsbasseng med 34 grader i vannet, en spinningsal med 15 sykler og et treningsareal med apparater for kondisjon, styrke og utholdenhet.

Vi legger vekt på at brukerne våre skal få progresjon og variasjon i treningen i en hyggelig atmosfære.

Østfoldbadet friskhetssenter har topp moderne utstyr for styrke, spenst, kondisjon, spinning og treningstilbud i vann – både varmtvannbasseng (+340C) og svømmebasseng (+270C).

Kåret til landets beste badeland

VG kåret Østfoldbadet som landets beste badeland i Norge, og ble kronet med terningkast 6. Fortsatt er Østfoldbadet det eneste badelandet som har fått terningkast 6 av VG. Siden da har det kommet flere og større bade- og svømmeanlegg rundt om i Norge. Felles for dem alle er at de bruker den samme malen Østfoldbadet ble bygd på som det første, moderne fritidsbadeanlegget. 

Ekte velvære som myker opp kroppen din

Varmtvannsbassenget på 10,5 x 7 meter er 34 grader varmt hele året. I bassenget har den ene endeveggen motstrøms/massasjeaggregat.

Bassenget har varierende dybde fra 1,1 til 1,7 meter, og det gjør bassenget anvendelig for de fleste. En stolheis for funksjonshemmede, i tillegg til en god trapp gjør bassenget tilgjengelig for alle brukere.

Her finner man også egne garderober med inngang fra Henstad Allé ved siden av bassenget.  Videre er garderobene også spesielt tilrettelagtfor funksjonshemmede,  med tre rom hvor ledsager kan være med inn for å skifte og dusje sammen med brukere som trenger bistand.

TIPS: Venninnetur til Østfoldbadet - det er bare en  45 minutter fra Oslo sentrum

 

Slik kommer du hit

Det er enkelt å komme til Østfoldbadet. Hit kan du komme med bil, båt, buss eller tog. Østfoldbadet er lokalisert midt i Askim sentrum, og utenfor er Askims største parkeringsplass som er helt gratis. Buss og tog fra Østfold og Oslo/Akershus stopper
like ved. Når du kjører motorveien på E18, er det skiltet til Askim sentrum tre steder. Følg enten Rv 115 eller Rv 128 til rundkjøringen ved mølla, og sving inn mot sentrum forbi Statoilstasjonen. Rett bak finner du den store p-plassen foran Østfoldbadet.
Velkommen!

Bursdagsselskap på Østfoldbadet er utrolig populært. Bordet dekkes for servering av en meny du selv velger, og dere kan bade hvor lenge dere vil. Enklere og mer spennende bursdagsfeiring finnes ikke.
Østfoldbadet