Back to All Events

TRYGVE SKAUG – KONSERT OG BOKSLIPP - Litteraturhuset Fredrikstad

Det blir release-konsert og bokslipp på Trygve Skaugs seneste plate Sanger Du Skal Få Når Jeg Dør og diktsamlingen Den siste.  Skaug er poet, låtskriver og vokalist, kjent fra bandet StMorritz og som soloartist. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og låtene har ligget over 100 uker på NRK P1s topplister siden 2010.

Skaug har siden høsten 2012 reist landet rundt med solokonserter. Han har gitt ut to soloalbum; Martyren (2014) og Seine natt desember (2015), begge på plateselskapet Koke Plate. I 2017 kommer platen Sanger du skal få når jeg dør, denne utgis på plateselskapet Grammofon. Singlene Martyren og Heldig – de to første singlene fra hans solo debutalbum ble begge radiolistet. Førstnevnte ble radiolistet dagen den kom ut og lå 12 uker på P1s A-liste. Andre låt hadde 14 uker på P1s B-liste.

Han har gitt ut tre diktsamlinger; 11 millioner bugg (2013), En glemmebok (2014) og 50 kubikks hjerte (2015), alle utgitt på forlaget Koke Bok. I 2017 kommer diktsamlingen Den siste, denne utgis på forlaget Koke Bok. Han har også bidratt til flere ulike diktantologier, blant annet Ren poesi, og Ren poesi 2.

Earlier Event: September 13
Bendik Riis Obduksjon av myten - Speilet
Later Event: September 14
Pärs Polare - Lilles 2.etasje