Tilbake til alle arrangementer

Søndagsløpet - Kalnes/Visterskogen på Grålum

I Søndagsløpet som foregår i Kalnesskogen, på samme sted som Torsdagsløpet løpes det i to forskjellige løyper. Den korte gule på 7 km og den lange røde på 10,2 km. Som oftest blir det tre søndager i den gule og den røde på den fjerde søndagen. I år vil det også bli to løp som vi kaller Trippelen der vi løper sammenhengende den røde, gule og den blå løypa. En total lengde på 22,3 km. - Det vil også bli fire Duatlon. En kort på 28 km og en lang på 53 km, som begge gjennomføres to ganger i år. Disse konkurransene foregår på løp, sykkel og løp. I Søndagsløpet starter vi 13:00, men i den røde løypa løpes det med jaktstart der de beste starter sist. Mer om løpsdager i kalenderen på www.ksfartogspenning.com Den gule løypa er ikke spesielt krevende, men partiet mellom 2,3 og 3,3 km vil nok føles litt slitsomt for de fleste. Noe annet er det med den røde løypa. Den har flere stigninger og der den første kommer rett før 5 km, men den har også lange helt flate strekker. Alle resultater med statistikker kan man se på hjemmesiden. I de fleste konkurransene vil det også bli tatt bilder. Antall deltagere har ligget rundt 20, med unntak av Trippelen i fjor da 31 fullførte. Bruk gjerne løpene som forberedelse til større oppgaver, for å vinne løpet, forbedre sin egen form eller kun som trening. Første løp blir 2. april og det løpes da hver søndag i en eller annen konkurranse frem til 15. oktober. Da blir det noen ukers opphold før vi avslutter året med juleløpet som blir på julaften 11:00. Alle er hjertelig velkomne og det er ingen prestasjonskrav i Søndagsløpet. Her er det ingen faste tidtagere, så en må regne med å ta tiden selv. Navn og tid noterer man selv ned på et skjema ved start, og man melder seg på ved start. Vil man ikke registrere tiden sin kan man skrive deltatt.