Back to All Events

deLillos - Konsert - Hvaler SommerfestiHvaler 2017 - Hvaler Gjestgiveri

DeLillos - Konsert - Hvaler SommerfestiHvaler 2017 - Hvaler Gjestgiveri

Konsert med alltid populære deLillos på plenen på Hvaler Gjestgiveri. 

 

ARRANGEMENTSINFORMASJON:

Dørene åpnes: 18.00 - Supportband: 19.00 - deLillos: 21.00. 
18-års aldersgrense. 
Varighet 120 min. uten pause. 
Ledsager med gyldig ledsagerbevis gratis uten billett. 
Kiosk, mat, øl, vin. 
Gratis parkering på jordet ved Gjestgiveriet. 

deLillos. Foto:  Michaela Klouda

deLillos. Foto: Michaela Klouda

deLillos i 2017

Når deLillos lanserer sin 16. plate er det med fornyet entusiasme i kjølvannet av det som har vært et intenst år for det legendariske Oslo-bandet. «Peiling på seiling» er deres første utgivelse på det nystartede plateselskapet Drabant Music, deres første med produsent Martin Horntveth (Jaga Jazzist), og deres første siden det mildt sagt innholdsrike jubileumsåret som nå er tilbakelagt. «Peiling på seiling» signaliserer en ny giv.

Lars Lillo-Stenberg og hans trofaste bandkumpaner i deLillos blir regnet som en av de mest markante bandene i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene fra perioden. Bandet, som er kjent for låter som blant annet «Neste sommer», «Hjernen er alene» og «Suser avgårde alle mann» har holdt det gående helt siden 1984, og (heldigvis) sjelden vandret langt vekk fra hovedoppskriften: Et lett naivistisk tekstunivers, velklingende gitarer og, selvfølgelig, Lillo-Stenbergs svært så særegne vokal. 

I sin 30 år lange karriere har de markert seg som et av de beste, mest originale og viktigste navnene i norsk populærmusikkhistorie. I Lars Lillo-Stenberg har gruppen en komponist som evner å skrive troverdige og tidvis dypsindige tekster om livets labyrinter og trivialiteter, og kle dem i fengende melodier som når frem til et publikum som strekker seg over flere generasjoner. 

I 2015 markerte bandet sitt 30 års jubileum med en langstrakt Norgesturné og en maraton av en konsertserie på Popsenteret i Oslo: Fordelt på ti kvelder fremførte bandet samtlige av sine 15 album i kronologisk rekkefølge. Det var et musikalsk maratonløp vi aldri har sett maken til her til lands. 

Når de nå er tilbake på veien er det med både gamle og nye låter på repertoaret. Se frem til en aften med et låtunivers som knapt har sett sin make i norsk pophistorie, og forvent deg et energisk band i toppslag som spiller låter fra hele sin legendariske katalog!

Tøff i piquet - Dagens Næringsliv anmelder "Peiling på seiling" >>

deLillos suser videre - Dagsavisen >>

 
Later Event: July 21
Månefestivalen 2017